© 2017 created by 1000-en-één-web

Creatief. Communicatief. Commercieel. 

Noem ze maar de 3 C's van de copywriting. Copywriting begint ook met een C. Toevallig. 

Deze C’tjes verwerken we prettig in een tekst die de lezer bij de hand pakt en meeneemt doorheen het verhaal tot het einde. Jawel, tot het einde ! Niemand haakt middenin af of het is zonde van de centen.

De lezer boeien, inspireren, warm maken …: de dagelijkse opgave van een copywriter.  

Ervaring in diverse domeinen

Wij hebben een portie kaas gegeten. Jawel, en ze smaakte lekker naar toerisme, gastronomie, informatica, vegetarisme en veganisme, cultuur, tuinieren, ecologie en spiritualiteit. Specialiteiten die we jou graag voorschotelen alhoewel -uiteraard- ook andere teksten op ons bord mogen komen.

Creatieve pen
Naast offline en online communicatie maken we graag tijd en ruimte voor grote schrijfopdrachten.

Loop je al een tijdje rond met de idee voor een boek maar komt het niet op aarde ?

Misschien heb je geen tijd of vind je niet de juiste woorden ?

Dan denk je best eens aan een ghostwriter of story teller om jouw ervaringen, hersenspinsels, kennis, ... in een werk (fictie of non-fictie) neer te pennen. Wacht niet tot de inspiratie is opgedroogd ! 

Arendsogen ?

Keurig redactioneel werk in een onberispelijke spelling. Wij focussen tot de kleinste letter, punt en komma correct zijn. Als de letters gaan dansen, doen wij dat ook. Concentratie is misschien wel de 4de C van het copywriten.

Op zoek naar een vlotte pen ?

OFFLINE

Brochures, catalogi & productomschrijvingen, 

verslagen, testimonials, 

interviews, marketingmateriaal zoals flyers, folders, affiches, ...

 ONLINE 

Webteksten, SEO copywriting, digitale nieuwsbrieven,  blogs, testimonials ...

story telling 

Kinderverhalen en -boeken

ghostwriting, kookboeken,  artikels voor magazines en tijdschriften over gezonde voeding, koken, toerisme, (moest)tuin, kruiden, ecologie en spiritualiteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

OFFERTE

IT’S YOUR STORY

COPYWRITING

uit het portfolio

‘Er moet toch ergens iets te knagen zijn?’ piept papa muis.

‘De sneeuwman !’ wijst mama muis.

‘De sneeuwman heeft een neus van rode biet, een mond van gedroogde abrikozen en twee dikke ui ogen, ’ piept papa muis hardop, ‘dat zou lekker smaken!’ 

                                                   Uit De lekkere sneeuwman I Babyssimo

Mammie merel kan geen eieren leggen, tenminste geen eieren met een schaal. Ze is droevig en denkt aan andere vogelmama’s die op eieren in alle kleuren broeden. Eieren met oranje stippen, met een roze blos, zilverwitte, groene of blauwe eieren.  Ze is jaloers op kippen die elke dag een ei leggen.

Uit Het kleurenkuiken I Babyssimo

Haar haren zijn altijd keurig samengebonden tot een grijze koolraap. Een paar koffiekleurige mousseachtige kousen verwarmen de tengere benen. Je kan je afvragen of ze wel eens worden gewassen ? Ondertussen zet ze een kannetje appelschillenthee.

Uit Tante Appeltaart I De Natuurkeuken

“Pimpje, wat zie je er belabberd uit.”  “Oh Kamille, ik heb buikpijn ! Ik heb zoveel vlierbessen gegeten en daarvan heb ik nu krampen. De Flierefluiter, je kent hem wel, die man die altijd fluitjes maakt van twijgjes vlier, had mij nog zo gewaarschuwd. Pim, je mag de blauw-zwarte vlierbessen alleen maar eten als ze gekookt zijn in jam of siroop. Maar ik wou niet luisteren. Wat moet ik nu doen ?”  Pim begon te wenen.

                                                   Uit  Kamille leert de kruidengeheimen kennen I Velt

Goudsbloem, duizendblad, lavendel, korenbloem, bio rozen, … pluk je niet enkel voor een zomers boeket op de tuintafel. Het is een pure vreugde om op herfstige dagen te nippen aan een kopje kruidenthee uit eigen tuin of je winterse dressing op te vrolijken met een gefermenteerde kruidenmix. Wil je zomerkruiden oogsten om later te gebruiken in de keuken, voor geneeskrachtige of cosmetische doeleinden, dan moeten ze op de een of andere manier goed geconserveerd worden.

Uit De zomer bewaard I Velt

De Warmste Week van het jaar is een mooi moment om even stil te staan bij het levensproces warmte. Zonder warmte is geen levensproces mogelijk: in ijs verstart het, in hitte verbrandt het. Mens en zoogdier worden voor de geboorte door de bloedsomloop van de moeder verwarmd, daarna door de eigen omloop en hartslag. Vogeleieren moeten bebroed worden of er komt niets van terecht. Maar niet alleen op fysisch vlak is warmte essentieel.  Ook ziels-geestelijke krachten die het leven beheersen kunnen maar ingrijpen bij een bepaalde temperatuur. Warm worden voor een idee of plan heeft iedereen wel al ervaren. Maar ook voor onze medemens kunnen we warmte ontwikkelen

Uit Warmte in het levensproces, VegAzine I Academie voor Vegetarische Kookkunst